Magazin > VIP
7037 ogledov

Znani Slovenec razkril, da sta se ženo trudila več kot tri leta

ranko babič youtube.com
Imela sta težave.

Igralec in komik Ranko Babić v avtobiografski komediji Kriza srednjih let razkriva tudi svoj bolj z neplodnostjo, z ženo sta se za drugega otroka namreč trudila več kot tri leta.

"Želela sva si, da bi bilo med otrokoma tri, štiri leta razlike, no, sedaj jih je sedem. Ni se prijelo. Začela sva počasi, a se je zadeva, ko se po osmih mesecih ni nič prijelo, začela stopnjevati. Pojačala sva seks, štancala, štela plodne dneve ... Ko po dveh letih ni bilo želenega rezultata, sva poiskala tudi zdravniško pomoč, žena ginekologa, jaz ambulanto za moške, a ugotovili so, da je vse brez posebnosti in da najina situacije izvira iz stresa in današnjega tempa življenja. Treba se je umiriti in stvari ne delati na silo. Pri nama to sploh niso bili več spolni odnosi, temveč dobesedno delo. Bilo je stresno, vsak mesec, ko je prišla menstruacija, sva bila potrta, to je začelo zastrupljati najin odnos. Takrat sva temu rekla stop, se sprostila in čez nekaj mesecev zanosila s povsem običajno količino seksa. Je pa vmes prišlo že tako daleč, da sem si rekel, da po vsem tem raje nimam drugega otroka, nisva pa bila tako daleč, da bi se odločila za umetno oploditev," je za zurnal24.si povedal Babić.

Ranko Babić z punco Natašo | Avtor: mediaspeed mediaspeed

Čeprav je bil sprva do te teme v javnosti zadržan, je kmalu ugotovil, da ni edini in da lahko s svojo zgodbo, ki jo je seveda zavil v celofan humorja, komu celo pomaga. Sedaj pravi, da je ravno ta del nove predstave eden boljših. "Tega nikoli nisem obešal na javni zvon. A ko sem tako skozi humor namignil, koliko časa sem delal na drugem otroku, sem videl, da je tega ogromno, zato sem se odločil, da bom to vključil v svojo predstavo, da se o tem začnemo pogovarjati. Morda bom s tem komu tudi pomagal, sploh skozi humor. Naj pari vedo, da ni konec sveta in da je rešitev veliko," še dodaja igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice