Magazin > VIP
2079 ogledov

To naj bi bil razlog, da se je Melanii zmračil obraz

Melania trump Profimedias
Svet se je spraševal, kaj je Donald Trump rekel svoji ženi, da se je tako kislo držala.

Po inavguraciji 45. ameriškega predsednika Donalda Trumpa je po internetu zaokrožil video, na katerem se je zdelo, da je Trump ženi Melanii s svojimi besedami izbrisal nasmešek z obraza. No, nekateri gledalci menijo, da vedo, zakaj je bila videti tako žalostna. Večina ljudi se je osredotočila na Melanio in sploh ni opazila Ivanke, ki je stala v ozadju. Opazili pa so jo gledalci, ki so se odločili dodobra analizirati posnetek.

Plavolaska se je očetu nasmejala in z njim izmenjala nekaj besed, med tem pa se je Melania zresnila. Menijo torej, da Donald Melanii ni rekel nič in da se je zresnila, ker jo je mož ignoriral. Opazovalci so celo ujeli Melanijin grdi pogled, ki ga je namenila Ivanki.

Komentarjev 10
  • jozicamurn 17:55 01.februar 2017.

    Igrano v nazaj ter prirejeno, torej je liberalno FAKE kot vse pri liberalcih. Predvajano v reverse mode.

  • ode 17:06 30.januar 2017.

    Mislila je, da se obrnil k njej, zato se je nasmejala. Dejansko se je pa obrnil k Ivanki, ki je stala zadaj in jo gledal mimo Melanije. Ko je to ugotovila, je bila jezna in užaljena. Upravičeno!

  • KOJAK 13:32 30.januar 2017.

    Spoštovana smejka, jaz sem se oglasil zato ker je zadnje čase ŽURNAL postal podobno SMETILO kot 24kur. Prej je bil normalen medij z verodostojnimi novicami berz balastnega sranja in z zavajajočimi naslovi. Je pa kriza naredila svoje, in novinarji so ...prikaži več morali iti na svoje in za večjo klikanost pišejo te neumnosti ... čeprav jim tega ne bi bilo treba. Bo očitno kmalu še manj bralcev.