Magazin > VIP
29 ogledov

Tudi Bieber z 10 milijoni sledilcev

Tudi na Twitterju zelo priljubljeni najstniški idol. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Priljubljenemu najstniškemu idolu Justinu Bieberju na Twitterju sledi že 10 milijonov oboževalcev. S tem je postal prvi moški predstavnik, ki mu je uspelo preseči magično mejo.

Najstniška pop senzacija Justin Bieber je dosegel magično mejo 10 milijonov sledilcev na Twitterju in s tem postal prvi moški predstavnik, ki mu je uspel ta podvig. Justin je ob tem zapisal: "Ljubim vas, ki mi vsakodnevno spreminjate življenje. Prihajam iz mesta s 30 tisoč ljudmi, torej ste vi 333-krat večji od mojega mesta. Noro! Nikoli ne reci nikoli."

Vendar ima 17-letni kanadski pevec še vedno 500 tisoč sledilcev manj kot kontroverzna Lady Gaga, ki je ta mejnik na Twitterju dosegla že pred tedni. Bieberju po številu sledilcev s približno osmimi milijoni oboževalcev sledita ameriški predsednik Barack Obama na tretjem ter Britney Spears na četrtem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.