Magazin > VIP
5357 ogledov

Uf, takole se je Shakira spravila nad Piquejevo novo partnerko

shakira Profimedia
Gerard Pique se je že odzval.

Pevka Shakira je v svet poslala novo pesem, ki ne bo zbodla le njenega bivšega partnerja in očeta njenih dveh sinov, s katerim je bila 11 let v zvezi, Gerarda Piqueja, ampak tudi njegovo novo spremljevalko Claro Marti.

Shakira je že v pesmi Monotonia govorila o tem, da se je morala zveza končati, v skladbi Music Session #53 pa je razkrila, zakaj. Pevka takoj na začetku zapoje, da se je njen partner, ko ga je najbolj potrebovala, pokazal v najslabši luči. "Ferrarija si zamenjal za twingo, rolex za casio," pa pravi o svoji naslednici. 

To pa še ni vse. V pesmi se je dotaknila tudi sodnega procesa zaradi utaje davkov. "Taščo si mi pustil za sosedo. Pred vrati pa medije in dolg pri finančnem uradu. Mislil si, da me boš ranil, a sem se vrnila močnejša. Ženske ne jočejo več, ženske se maščujejo."

Na njeno novo pesem, v kateri zvezdnica tudi prepeva, da si je Gerard našel drugo, ker je bila zanj "prevelika", se je Pique na Twitterju odzval z emotikoni cirkusa. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.