Magazin > VIP
17979 ogledov

V javnost prišli posnetki poškodb, ki jih je Brad Pitt zadal Angelini Jolie

angelina jolie Profimedia
Po sporu na letalu leta 2016 je Angelina Jolie vložila ločitvene dokumente.

Angelina Jolie je leta 2016 v okviru preiskave zveznemu preiskovalnemu uradu FBI predložila fotografije modric, ki naj bi ji jih med sporom na letalu zadal tedanji mož Brad Pitt. Ti posnetki so sedaj pricurljali v javnost.

Jolie trdi, da jo je opiti Pitt med sporom zgrabil za glavo, stresal, polil s pivom in v strop letala večkrat udaril s pestjo. Igralka naj bi tistega dne utrpela poškodbe hrbta in komolca. Po preiskavi zoper Pitta, ki obtožbe zavrača, niso vložili obtožnice. 

Pitt se je tistega dne razburjal zaradi Angelinine vzgoje otrok. Ko ga je vprašala, kaj je narobe, naj bi ji odgovoril, da ne ve, kaj počne, in izjavil: "Ta otrok je videti kot kur*** otrok s Columbina."

Spomnimo. Leta 1999 sta Eric Harris in Dylan Klebold na šoli Columbine med strelskim pohodom ubila 12 otrok in učitelja.

Kot piše v končnem poročilu, oblasti niso mogle dokazati, da bi Pitt napadel katerega od svojih šestih otrok, v dokumentih FBI-ja pa je zapisano, da je zvezdnica moža zgrabila od zadaj in ga davila, ker jo je bilo strah za mlajše otroke. Pitt naj bi se takrat vrgel vznak, Angelina pa je padla na sedeže letala in se poškodovala. 

To so poškodbe, ki naj bi jih utrpela na letu. 

Komentarjev 3
  • Toma 14:47 22.avgust 2022.

    Pikala ga je dokler se mu ni stemnilo!

  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 14:42 22.avgust 2022.

    Žensk se ne tepe. Babo lahko prefukaš samo v primeru, če si zasluži!

  • mph2 14:28 22.avgust 2022.

    Morda se je branil te usekanke.