Magazin > VIP
4648 ogledov

Videti je, da je Robert Golob romantična duša

Robert Golob Vlada RS
To je razkril z všečkom video posnetka.

Na strani Instagrama, kjer so objavljene fotografije nevest ter ostale objave, ki so kakorkoli povezane s sklenitvijo zakonske zveze, se je pojavil video posnetek, v katerem fant ob čutni baladi nadvse zaljubljeno pogleda dekle, ki sedi poleg njega in razneženo posluša pesem. Objava ima že več kot 55.000 všečkov, med njimi tudi s strani dr. Roberta Goloba. Sodeč po všečku, ki ga je predsednik slovenske Vlade namenil video posnetku, je slovenski premier očitno romantična duša.

golob | Avtor: Instagram Instagram

Naj spomnimo, da so spomladi prišle na dan govorice o domnevni ljubici Roberta Goloba, o katerih se je šušljalo že dlje časa.

Robert Golob Slovenija Zmeda in preobrat z Golobovo milijonsko nagrado Robert Golob Slovenija Golob: Ni razloga za stavko zdravnikov Papež Frančišek in Robert Golob V Vatikanu Slovenija Neverjetno, kaj je premier Golob podaril papežu Frančišku na njegov rojstni dan

Takrat je dr. Robert Golob tudi povedal, da svojega zasebnega življenja ne bo izpostavljal javnosti. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 4
  • Grof 07:49 25.december 2022.

    Berem 24.ur. Golob. Skrajni čas je, da začnemo podirat zidove v naših glavah. Sem šel k zdravniku, mu potožil, da me boli glava, sledila je napotnica za rendgen, glej ga Leona, kaj pa ti tukaj, zid, saj veš zid, a ...prikaži več a ne veš, Golobu partner že ves teden, štema kahlice z zidu v glavi Goloba, je mislil da je opeka je pa beton, se pa to že odraža na Golobu. 24ur žurnal pa piše, Golob je postal romantična duša, že samo zaradi nekaj odbitih kahlic, ki so ga motile pri hoji. Rendgen, bp.

  • Grof 08:56 24.december 2022.

    A ni rečeno, da živi pri prijatelju, kjer furata skupno gospodinjstvo, …