Magazin > VIP
88237 ogledov

Odzvali so se na govorice o Golobovem ljubezenskem življenju

Robert Golob Instagram
Zanimanje za ljubezensko življenje Roberta Goloba ne pojenja. Sedaj so v javnost prišle še govorice o njegovi domnevni ljubici, o katerih se šušlja že lep čas.

Da dr. Robert Golob, predsednik Gibanja Svoboda in bodoči premier, svojega zasebnega življenja ne bo izpostavljal javnosti, je za zurnal24.si povedal že prvi teden po volitvah, ko smo ga spraševali, ali govorice o njegovi ločitvi držijo.

Že nekaj časa pa se je šušljalo tudi, da je Golob romantično povezan s strankarsko kolegico, nekdanjo sodnico Urško Klakočar Zupančič, ki naj bi postala predsednica Državnega zbora. Ob te govorice sta sedaj javno dregnila poslanec SDS Branko Grims in Planetov voditelj ter urednik Mirko Mayer

"Ni primerno, da bi dva, ki sta partnerja zasebno, bila na čelu izvršilne in zakonodajne veje oblasti: to bi bil očiten konflikt interesov, tudi z vidika ustavnega načela ločenosti vej oblasti," je zapisal Grims. Iz Gibanja Svoboda so njegov zapis označili za lažno informacijo.  "Imenovanje UKZ, kot podpredsednice stranke Gibanja Svoboda za predsednico Državnega zbora, je legitimna kadrovska poteza verjetnega mandatarja. Bosta pa Golob in Klakočarjeva javnosti ob takšnem imenovanju morala razkriti njun zasebni odnos, če obstaja. Ker ločitev vej oblasti," pa je na Twitterju zapisal Mayer.

Gibanje Svoboda se je takoj odzvalo tudi na njegov zapis: "Kot smo na Twitterju že zapisali, gre za lažniva obrekovanja."

Komentarjev 63
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 09:12 08.maj 2022.

    Tudi če je res . Pa kaj potem , to je absolutno samo njuna osebna stvar . Poizkus komprimitiranja Goloba in Klakočarjeve je pa na ravni skrajnega primitivizma , ki je značilen za sekto ,najbolj pa prednjači v tem sam ...prikaži več Slowenische Pazienten

  • Naklonsky 09:45 06.maj 2022.

    Tudi Cmerarju je tič poskakoval, namesto da bi vladal. Z Golobčkom je enako. Najprej seks, koka, rokenrol, če bo ostalo malo časa pa še malo pogovarjanja in bluzenja. Živela svoboda!

  • Rajko Galun 16:51 05.maj 2022.

    Vse sodijo po sebi. V Svobodi, ženske niso spolne sužnje dosmrtnega predsednika, tako kot v sds.

Sorodne novice