Magazin > VIP
19112 ogledov

Video: Golob pokazal, da se zna tudi dobro zabavati

Robert Golob Anže Petkovšek Neformalno srečanje predsednika republike Boruta Pahorja in predsednika Gibanja Svoboda Roberta Goloba.
Ne le pameten, tudi zabaven.

Čeprav je tiskovna predstavnica Gibanja Svoboda za zurnal24.si te dni povedala, da zasebnega življenja dr. Roberta Goloba ne bodo komentirali, se bo bodoči premier težko ubranil zanimanja tudi za njegovo zasebno življenje. 

Kot je razvidno z Instagrama, je gospod Golob velik oboževalec jadranja in božiča. "Ne glede na vse je božič vedno najboljši del leta," je zapisal decembra. Kako so se s sodelavci zabavali leto prej, pa je razkril v prikupnem videu. Da mu smisel za humor ni tuj, je pokazal že v predvolilnih soočenjih, svojim zaposlenim iz podjetja Gen-I pa je nadel ljubkovalno ime Genialci. 

Kaj najraje počne v prostem času, ni skrivnost in tudi to je, tako kot njegova poslovna pot, obarvano z zeleno energijo. Kot je sklepati iz njegovih počitniških objav, je najljubše poletno prevozno sredstvo gospoda Goloba prav jadrnica. Da je preskočil četrti razred in še pred tridesetim doktoriral, so mediji že pisali, a videti je, da se zna kljub trdemu delu tudi zabavati. 


 

Komentarjev 17
  • Avatar jate
    jate 16:14 29.april 2022.

    meni je kul,šarmanten sivi dolgolasi primorec, haha

  • bljitva 11:36 29.april 2022.

    človek, ki se druži s spolnim izkoriščevalcem Jankovicem pač ne more imet nobene kredibilnosti...levičarska golazen...

  • Naklonsky 11:27 29.april 2022.

    Kakorkoli že, najvažnejša je zabava. Ostalo niti ni tako pomembno. Živela demokracija!

Sorodne novice