Magazin > VIP
27111 ogledov

To sta Kate in Will ponudila Harryju in Meghan, a sta ponudbo odklonila

Harry in William s soprogama Epa
Te dni sta William in Kate podala predlog, ki pa sta ga Harry in Meghan zavrnila.

Princ William in Kate Middleton se po najboljših močeh trudita končati spor s princem Harryjem in Meghan Markle, pravi kraljevi analitik Tom Quinn. Očitno je par odločen zgladiti napet odnos in združiti družino, a težava je v Harryju in Meghan. Razkriva, da sta Valižanski princ in princesa stopila v stik s Harryjem in Meghan ter ju povabila, naj na obisk v Veliko Britanijo pripeljeta svoja otroka, princa Archieja in princeso Lilibet. A naj bi bila Meghan Markle tista, ki je predlog zavrnila.

"Ni možnosti, da bi Meghan pripeljala otroke v Veliko Britanijo. William in Kate Middleton sta predlagala, da pripeljeta otroke in da se družini poskušata uskladiti, a ta predlog za zdaj ne vodi nikamor," je za Mirror zatrdil Quinn. Poznavalec britanske kraljeve družine je dodal, da sta princ in princesa "zelo živčna" zaradi Harryjevega prihoda v Anglijo maja letos in ju skrbi, ali bo z njim prišla tudi Meghan.

"William in Kate se bojita, da bo ne glede na to, ali bo Harry prišel sam ali z Meghan, veliko težav in veliko načrtovanja, da bi čim bolj zmanjšali morebitne neizogibne neprijetnosti in zadrego. Eden od načrtov, ki je v obravnavi, je, da se brata vsaj za kratek čas pojavita skupaj v javnosti in skušata pokazati, da sta lahko vsaj civilizirana drug do drugega," poudarja Tom. "To je izbira manjšega zla. Če Harry pride maja v Združeno kraljestvo in se izogne ​​srečanju z bratom in Kate, bo več škodljivih špekulacij, kot če bi se poskušala uskladiti vsaj toliko, da bi imela kratko srečanje," dodaja. Princ Harry se bo maja vrnil v domovino, ker bo imel govor ob jubilejni 10. obletnici dogodka Invictus Games, katerega ustanovitelj in pokrovitelj je.

Brata in kraljeva družina so v vojni že, odkar sta Harry in Meghan v intervjuju z Oprah Winfrey in nato v prinčevih spominih "Rezerva" podala vrsto obtožb na račun kraljeve družine. V svoji avtobiografiji je Harry med drugim razkril, da je William Meghan označil za "težko", "nesramno" in "neprijazno", nato pa ga "zgrabil za ovratnik, mu strgal verižico in ga podrl na tla". Zakonca Sussex, ki trenutno živita v Kaliforniji, sta želela priti v Anglijo z otrokoma že septembra 2022, a sta zaradi varnosti obupala, potem ko jima kraljeva komisija ni odobrila varovanja. Ko je Kate konec marca razkrila, da je zbolela za rakom, sta Meghan in Harry sicer stopila v stik z njo in Williamom, a podrobnosti pogovora niso znane.

Komentarjev 3
  • Pierre 20:36 02.april 2024.

    Dvorne norčije...kdo bo koga? To pa so pomembne novice!!!!

  • Toma 19:27 02.april 2024.

    Drugoaprilska!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:53 02.april 2024.

    Saj je že konec pusta

Sorodne novice