Magazin > VIP
67704 ogledov

Zaradi Donalda Trumpa na Ivaninem pogrebu nekateri zmajevali z glavo

DONALD TRUMP
1/3
Epa
Upravičeno?

Včeraj so v zlati krsti k večnemu počitku položili prvo ženo nekdanjega predsednika ZDA, Donalda Trumpa, Ivano Trump. 73-letnica je pred nekaj dnevi v svoji štirinadstropni hiši v New Yorku padla po stopnicah in utrpela hude poškodbe, ki so bile zanjo usodne.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ivana in Donald sta bila poročena med letoma 1977 in 1992. V zakonu so se jima rodili trije otroci – Eric, Donald Jr. in Ivanka. Njuna ločitev je bila umazana, saj je Donald ženo prevaral. Vsi, ki so bili prepričani, da Donalda ne bo na pogreb, so včeraj ostali odprtih ust. Trump je prišel v spremstvu žene Melanie. Da ga je smrt mame svojih treh otrok prizadela, se mu je videlo na obrazu ... Veliko prahu pa je dvignil izbor njegove obleke. Melania je prišla v črnini, Donald pa si je izbral modro obleko. Zakaj ni znano, ni bil pa edini, ki se ni odel v tradicionalno žalno barvo. Čeprav so nekateri zmajevali z glavo in bili mnenja, da bi Ivani izkazal globlje spoštovanje, če bi prišel oblečen v črno, pa Trump v tem primeru ni brcnil mimo. Na pogrebih v zadnjih letih videvamo tudi veliko sivine, rjavkastih tonov in modre barve.

Komentarjev 9
  • leonardo 14:53 21.julij 2022.

    Žalosti ne nosiš na obleki ampak v srcu.

  • kapibara1 14:07 21.julij 2022.

    "Milijardo" let ni več obvezna črna na pogrebu.. to je samo neobvezna tradicija !

  • ico8 13:52 21.julij 2022.

    Nizje ne gre! Ce bi bili vsaj malo informirani, bi vedeli, da so prav vsa leta praznovali Bozic vsi skupaj! In to vsi otroci in vse tri zene, bedaki kmetavzarski izza sedem gora! OK, malo vam oprostim, ker cez "balkanscino" ...prikaži več ne vidite, ti pac verjetno niso "in time"!