Magazin > VIP
24906 ogledov

Kljub špekulacijam Ivano Trump na zadnjo pot pospremila tudi Donald in Melanija

Ivana Trump
1/6
Profimedia
Žalostno slovo.

Včeraj so v New Yorku k večnemu počitku položili Ivano Trump, prvo ženo nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je v 74. letu starosti umrla prejšnji teden. Pogreba sta se, kljub špekulacijam, udeležila tudi Donald in njegova soproga Melania. Fotografi so ujeli tudi njune užaloščene otroke, Ivanko, Donalda Jr. in Erica. K počitku so jo  položili v zlati krsti, užaloščeni sorodniki in prijatelji pa je niso počastili z razkošnimi šopki in venci, temveč so darovali denar zavetišču, ki ga je dolga leta podpirala tudi sama. 

Trump je bil z manekenko čeških korenin poročen med letoma 1977 in 1992, njuna odmevna ločitev pa je veljala za eno najbolj umazanih v zgodovini ameriških medijev. Ivana je Trumpu pomagala zgraditi imperij, sodelovala je pri številnih njegovih odmevnih projektih, tudi pri izgradnji znamenitega Trump Towerja na Manhattnu. Ko jo je varal z Marlo Maples, ki je kasneje postala njegova druga žena, je o ločitvi povedala: "Ne bodi žalostna, poberi mu vse." In tako je tudi skoraj storila.

Bojno sekiro sta zakopala zaradi svojih treh otrok, Ivana pa ga je med kandidaturo tudi javno podprla. Trump je ob novici o njeni smrti potegnil zanj neobičajno potezo in ji na družbenem omrežju namenil nekaj prelepih besed: "Užaloščen sporočam vsem, ki ste jo ljubili, in bilo vas je veliko, da je Ivana Trump umrla v svojem newyorškem domu. Bila je čudovita, lepa in neverjetna ženska, ki je živela veliko in navdihujoče življenje. Njen ponos in veselje so bili trije otroci, Donald Jr., Ivanka in Erik. Bila je tako ponosna nanje, kot smo bili vsi mi nanjo. Počivaj v miru, Ivana!"

Komentarjev 1
  • kapibara1 14:05 21.julij 2022.

    Edino pravilno. Žena stoji ob svojem možu, kot mora mož ob svoji ženi ! Če se je Donald odločil, da, bivšo ženo pospremi na zadnji poti.. bližnji nimajo nič proti... kaj se to objavlja ??!! 100% osebna zadeva

Sorodne novice