Slovenija > Črna kronika
14637 ogledov

Umrl traktorist, ki ga je partnerica po nesreči večkrat udarila s palico

traktor Ukrajina Epa
Policisti v povezavi s primerom preiskujejo dva dogodka.

V celjski bolnišnici je v začetku julija umrl 68-letni traktorist, ki se je konec junija na območju Šmarja pri Jelšah zaletel v gospodarsko poslopje. 

Pred nesrečo pa je prišlo do pretepa med njim in njegovo 47-letno partnerico, ki ga je nato po nesreči še večkrat udarila z leseno palico. Za pokojnega je preiskovalni sodnik odredil sodno obdukcijo.

Kot so danes za STA povedali na Policijski upravi Celje, v omenjeni zadevi obravnavajo dva dogodka, in sicer 68-letnega moškega obravnavajo zaradi zaleta v gospodarsko poslopje in suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe, ki ga je osumljena 47-letnica.

Preiskava še vedno intenzivno poteka zaradi vzroka smrti traktorista in razjasnitve vseh drugih okoliščin.

Komentarjev 9
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:24 14.julij 2022.

    Jaz vedno rečem, ko kakšna ženska fizično obračuna z moškim, da je že vedela zakaj. Moškega nasilja do ženske se ne more enačiti s tem, da se ženska loti fizično moškega. To je čisto druga psihologija.

  • Dusan12 14:43 14.julij 2022.

    Ne znajo, spijo v parlamentu in čakajo na malico

  • Dusan12 14:41 14.julij 2022.

    Tudi naše golobe speče v parlamentu mora Nataša partizanka Sukičeva večkrat udariti po buči, sploh pa lebdečega gorenjca, Borata Sajovica, ta še kar dremlje, verjetno sanja kose in golobe v nizkem letu, ….STA Zehovič T.

Sorodne novice