Svet
78445 ogledov

Še ena grozljiva smrt turista v Egiptu. Umrl 6-letni deček.

Šarm el Šejk, Sharm el Sheikh, Egipt Žurnal24 main
Deček je bil na počitnicah skupaj s svojim očetom in nosečo mamo.

Italijanski mediji poročajo o grozljivem primeru smrti 6-letnega dečka, ki je bil na počitnicah v egiptovskem Sharm el Sheikhu skupaj s svojim 46-letnim očetom Antoniom Mirabilom in nosečo mamo Rozalijo Manosperti. Deček je umrl za posledicami zastrupitve s hrano, ki naj bi jo zaužil v hotelu. 

Deček je ves čas bruhal in kljub zdravstveni pomoči umrl. Za življenje njegovega očeta, ki se je ravno tako zastrupil s hrano, se v egiptovski bolnišnici še borijo. 

Rozalijin brat Roberto Manosperti je za italijanske medije povedal, da sta imela tako oče kot deček hude trebušne težave, mama le blažje. Sprva so domnevali, da je težavam botrovala voda iz bazena, ki naj bi jo popili po pomoti. Po obisku zdravnika sta deček in njegov oče dobila tablete za zdravljenje zastrupitve s hrano. 

Ko sta se vrnila v hotelsko sobo, ni bilo bolje, deček je neprestano bruhal, njegovo zdravstveno stanje se je tako hitro poslabšalo, da mu zdravniki niso mogli več pomagati. Njegov oče je trenutno na intenzivni negi, odpovedujejo mu ledvice. Obdukcija otroka je že opravljena, vendar - kot poroča La Stampa - bodo potrebni meseci, da bodo v resnici dognali vzrok njegove smrti. 

Kot je znano, v Sharm el Sheikhu se zadnje dni soočajo z več težavami, med drugim sta po svetu pred dnevi odmevala primera dveh smrti turistk, ki sta umrli zaradi napada morskega psa. 

Sinji morski pes Hurgada Svet Glede napada morskega psa se je oglasila srbska turistka

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Majazmaja 18:55 07.julij 2022.

    Turistki sta zaradi napada morskega psa umrli v Hurgadi, ne v Sharm el Sheiku.