Gorenjska
10815 ogledov

Na gorenjskih cestah še ena žrtev

Profimedia
Po mesecu dni je v bolnišnici umrl hudo poškodovan motorist v Poljanski dolini.

11. junija smo poročali o prometni nesreči motorista, ki je v Poljanski dolini zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku padel in se huje poškodoval. Iz policije so sedaj sporočili, da je zaradi poškodb umrl v bolnišnici. Včeraj pa so v Kranju obravnavali nesrečo motorista, ki je padal. Domnevno ga je obšla slabost, po podatkih policije pa se je lažje poškodoval.

V Kranju so policisti prejeli prijavo o zaklenjenem otroku v avtomobilu. Posredovali so gasilci. Domnevno se je otrok na parkirišču z notranje strani zaklenil v vozilo. Ogrožen ni bil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin.

Gorenjski policisti so obravnavali še nekaj tatvin dražjih predmetov. V kampu so obravnavali tatvino dveh električnih koles. Eno je bilo zaklenjeno z verigo, drugo ne. Na Jesenicah je neznanec odpeljal osebni avtomobil znamke Renault Clio, kovinsko temno rdeče barve, letnik 2000, reg. št. KR EC-605. Na območju Tržiča pa je storilec iz avtomata ukradel manjši znesek denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.