Svet
65543 ogledov

Še ena smrt turista na počitnicah. Umrl je 21-letni fant.

Paphos, Ciper Profimedias
Za 21-letnega turista, ki je bil na počitnicah z družino, je bila zdravniška pomoč prepozna.

V Veliki Britaniji odmeva primer smrti 21-letnega fanta, Bena Woodsa, ki je na Cipru skupaj z družino preživljal počitnice. Nezavestnega so ga našli pluti v bazenu hotelskega kompleksa Tomb of the Kings na ciprskem otoku Pafos. Umrl je v torek zvečer. 

Mimoidoči, ki so ga opazili brez znakov življenja v bazenu, so ga hitro potegnili ven in ga začeli oživljati, a neuspešno. Nujna medicinska pomoč ga je prepeljala v bolnišnico, kjer so nadaljevali z oživljanjem, intubirali so ga, a vse neuspešno. 

Natančni vzrok smrti še ni znan, policija primer še preiskuje. Britanski mediji poročajo, da je šlo za dobrega športnika, za svojo univerzo je igral rugby. Prijatelji in družina se ga spominjajo kot prijaznega mladeniča, ki ga bodo številni pogrešali. 

Letos je na istsem otoku umrl še en Britanec, oče dveh otrok, ki se je po nočni zabavi vračal v svoj hotel. Povozil ga je voznik. Leta 2018 pa je na tem otoku umrl še en Britanec, tudi tega so brez znakov življenja našli v hotelskem bazenu. 

Ben Woods | Avtor: Facebook Facebook

Razburkano morje Izola Slovenija Neurje usodno za avstrijskega turista. Reševal je jadrnico. Šarm el Šejk, Sharm el Sheikh, Egipt Svet Svet Še ena grozljiva smrt turista v Egiptu. Umrl 6-letni deček.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1