Magazin > VIP
7279 ogledov

Zato je Schumacherjeva spregovorila o spolnem odnosu s tem komikom

cora schumacher
Ona je omenjala ljubezen, on se je iz nje norčeval.

oliver pocher | Avtor: Profimedia Profimedia
Nastop v šovu Jaz sem zvezda, spravite med od tod se za nekdanjo ženo Ralfa Schumacherja vsekakor ni izplačal. Cora je morala šov iz zdravstvenih težav po treh dneh zapustiti, pristala je celo v bolnišnici, še prej pa je spregovorila o svojem propadlem zakonu in tudi kratki avanturi s komikom Oliverjem Pocherjem. Oboje je obžalovala, sploh komentarje na račun Pocherja, ki se je iz nje nato javno norčeval,

Za Bild je 47-letnica sedaj povedala, da se ji je trgalo srce, ko je videla, kaj komik govori o njej, kljub temu se ji zdi prav, da je o tem v šovu spregovorila. Med drugim je povedala, da se je "zatreskala" in da so spolni odnosi lepši, kadar si zaljubljen. "Živimo v času, ko bi morali spodbujati ženske, da povzdignejo svoj glas, ne pa dvomiti vanje. Ne gre samo zame. Gre za to, da naredimo prostor za vse ženske zgodbe, in to brez predsodkov," je pojasnila in dodala, da so informacije o njeni aferi v javnost prišle tik pred začetkom šova. "Pred mano je bila težka odločitev. Vprašanja o tej temi sem doživljala kot udarec v obraz. Imela sem občutek, da so me proti moji volji potisnili v kot." Cora pravi, da je želela, da svet sliši njeno resnico. "To je bil trenutek ranljivosti, a tudi moči. Želela sem pokazati, da je OK, če pokažemo ranljivost in se postavimo zase."

Zdaj si bolj kot karkoli želi miru. "Upam, da bom s svojo zgodbe prispevala k svoji ozdravitvi in ozdravitvi drugih, ki so imeli podobno izkušnjo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.