Magazin > VIP
76416 ogledov

Družinska drama: Schumacherjeva obupala, to sporoča Ralfu in sinu

cora schumacher RTL
Za sina in bivšega moža je našla jasne besede.

Leto se za Coro Schumacher, bivšo ženo nekdanjega dirkača F1 Ralfa Schumacherja, ni prav dobro začelo. RTL ji je uresničil željo in povabil v šov Jaz sem zvezda, spravite me od tod, ki so ga snemali v avstralski džungli, a njena TV kariera se je zaključila po pičlih treh dneh.

Cora pravi, da je imela zdravstvene težave. Tik pred vstopom je namreč prebolela okužbo s covidom-19, od katere se njena pljuča še niso opomogla. Največje težave ji je povzročal dim, ki se je valil od tabornega ognja. 

V šovu pa je bila dovolj časa, da je spregovorila o svojem propadlem zakonu, v katerem naj bi bila mnogokrat zaničevana. Odnosi pa niso napeti le med njo in Ralfom, ampak tudi med Coro in sinom Davidom. 47-letnica je že večkrat potarnala, da nista v stikih in da ne ve, zakaj. Zanj se je borila, a tega je sedaj konec ...

Ko so jo vprašali, kako se je na njen nastop v šovu odzvala družina, je izjavila, da se o tej temi ni pozanimala. Očitno je Cora obupala nad družinskimi odnosi. "To ni več moje gradbišče," je dejala in dodala, da ima njen sin njeno telefonsko številko. "Mislim, da sem jih že dovoljkrat dobila po nosu. Ve, da sem tukaj, če želi govoriti z mano." Žogica je sedaj pri Davidu ...

 

 

 

 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 12:45 11.februar 2024.

    Zafrknila vse, kar je le lahko, krivi pa bivšega moža in sina. Sin je bil po ločitvi dodeljen očetu, ker ni bila sposobna biti mama, od takrat naprej jo je videval samo še na ekranih in v revijah, kako kaže ...prikaži več "atribute", iz nje so se kar valile bedarije, ena večja od druge, non-stop jamranje, menjala je tipe kot po tekočem traku, porazno je prakticirala s filerji, da izgleda totalno obupno. Se je kdaj vprašala, kako se (je) počuti(l) njen sin? Ona je nemška Mirela Fafanonović - glupa & grda.

  • Lion0077 10:45 11.februar 2024.

    Pa kaj se ženica izpostavlja.. Žvi naj tko kot OSTALI-NORMALNO. Seveda, revica tega ne zmore......