Magazin > VIP
118438 ogledov

Cora Schumacher o svojem zakonu: "Pogostokrat sem bila zaničevana"

cora schumacher Profimedia
Poročena sta bila 14 let.

V petek se je na RTL začel šov Jaz sem zvezda, spravite me od tod, v katerem je sodelovala tudi nekdanja žena dirkača Formule 1, Ralfa Schumacherja, Cora Schumacher. 47-letnica je bila prva, ki je prostovoljno pospravila kovčke, kar je mnoge presenetilo. Bila je namreč ena od favoritk.

Preden je odšla, je razkrila nekaj informacij o svojem propadlem zakonu. "Moje ime je veliko breme, ki ga nosim," je svojo izpoved začela mama enega sina in spomnila, da je bila njena zveza z dirkačem škandalozna. "Z njim sem se poročila iz ljubezni. Zanj nisem tako prepričana. Obstaja na tisoče razlogov, zakaj se nekateri poročijo z nekom, pri katerem niso našli velike ljubezni. Do njega sem bila vedno iskrena. Za razliko od njega."

Poročena sta bila 14 let. "V tem času sem bila pogostokrat zaničevana," je dejala in povedala, da jo je zmotilo, ko ji je Ralf preko medijev zaželel veliko sreče v šovu, a se pri njej osebno že od aprila ni oglasil. Prav tako jo zelo boli, kadar Ralf govori o njunem sinu. Kot smo poročali, David s svojo slavno mamo ni v stikih. "Nočem se pritoževati. Imam lepo življenje, vsi smo zdravi," je še izjavila Cora, ki bi pred kamerami verjetno povedala še več o Ralfu, če ne bi podpisala pogodbe o molčečnosti. 

Ralf se je na obtožbe odzval. Za Bild je povedal, da se z nekdanjo ženo dobro razumeta in da sta v rednih stikih. S Coro si je želel skupno prihodnost, je še dejal in dodal: "Seveda je škoda, če to ne uspe."

 

Komentarjev 10
  • Zvono 06:34 25.januar 2024.

    Iz sebe je naredila plastično pošast. 😱

  • Avatar jate
    jate 13:39 23.januar 2024.

    ne čudim se,da je toliko gejev...ma kaj delajo te babe iz sebe...groza

  • ico8 12:59 23.januar 2024.

    Sama si je za vse kriva! Zakaj se pa zeni s pedrom, ki jo je rabil samo za lepsi „image“! Po njej se ni niti povohal nove „pi..e“!