Magazin > VIP
7103 ogledov

Schumacherjeva gre v šov, to ji sporoča sin, s katerim od leta 2022 ni v stikih

david schumacher Profimedia
V joku priznala, da je s sinom v slabih odnosih.

cora schumacher | Avtor: Instagram Instagram
Cora Schumacher se bo preizkusila v šovu Jaz sem zvezda, spravite me od tod, ki ga snemajo v avstralski džungli. Gre za ekstremen šov, v katerem znanim obrazom odtegujejo hrano in jih postavljajo pred nagnusne izzive, s katerimi si lahko priborijo obroke.

Na novico, da bodo gledalci RTL-a 47-letno lepotico kmalu gledali na malih ekranih, se je odzval njen bivši mož, nekdanji dirkač F1 Ralf Schumacher. "Vesel sem zanjo. Je močna ženska. Tega si je želela že od nekdaj," je povedal.

Ralf in Cora sta bila poročena 14 let. V zakonu se jima je rodil sin David, ki je po obeh podedoval ljubezen do dirkanja. 22-letnik pa z mamo ni v najboljših odnosih. To je nemški javnosti pred kratkim razkrila Cora, ki trdi, da s sinom že od leta 2022 ni v stikih. Zakaj jih noče imeti, ne ve, je še dejala. 

David pa je sedaj za svojo mamo našel lepe besede. Za Bild je njen odhod v Avstralijo pokomentiral z naslednjimi besedami: "Kamp bo že nekako prestala in živa prišla nazaj. Želim ji veliko sreče." Mladenič je sicer bolj zgovoren, ko beseda nanese na očeta Ralfa, s katerim živi v Salzburgu. "Včasih jaz zavihtim kuhalnico, še zlasti takrat, ko kuhava tajski kari. Tega znam dobro pripraviti. Sicer rada jeva ribe in meso," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.