Magazin > VIP
30805 ogledov

Mladi Schumacher ne želi videti mame

david schumacher Profimedia
V joku priznala, da si sin ne želi stikov.

cora schumacher | Avtor: RTL RTL
Cora Schumacher, bivša žena nekdanjega dirkača F1 Ralfa Schumacherja, je pred RTL-ovo kamero potočila solzo, ko je govorila o svojem 22-letnem sinu Davidu, ki si z njo ne želi imeti stikov. "Če sem iskrena, ne vem, zakaj. Tako pač je," je izjavila 46-letnica.

Ta tema se je odprla, ko je Cora začela pripovedovati o svojih številnih tetovažah. Nekaterih se je naveličala in si jih bo dala odstraniti, a zagotovo ne srca z imenom in rojstnim datumom sina. Ta je bil eden prvih tetovaž, ki si jih je omislila, je dejala in dodala, da bo za vedno ostal na njenem telesu.

Z Davidom, ki se je tudi odločil za kariero dirkača, so Coro lanskega avgusta videli na dirkališču Nürburgring. Kaj se je od takrat spremenilo, javnosti ni znano.

Lepotica je sicer že leta 2020 razkrila, da s sinom, ki od leta 2013 živi pri očetu, že več mesecev ni v stikih. Tudi takrat je trdila, da razloga za to ne pozna. "Lahko le ugibam. David pozna le stališče svojega očeta," je povedala, a obenem dodala, da sina razume. "To so moje težave in ne težave mojega otroka. Moj sin naj svobodno in neobremenjeno stopa po svoji poti. Žal mi je le, da nisem del nje."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.