Magazin > VIP
15594 ogledov

Mlademu Schumacherju očitno vseeno za mamo

ralf schumacher, david schumacher
Njenih besed ne komentira.

david schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia
Cora Schumacher, bivša žena nekdanjega dirkača F1 Ralfa Schumacherja, je pred kratkim v joku priznala, da njen 22-letni sin David z njo noče stikov. "Če sem iskrena, ne vem, zakaj. Tako pač je," je izjavila 46 letna Cora. 

Tudi David je tako kot njegov oče in stric Michael dirkač. Trenutno ga lahko spremljate v seriji DTM. Ob strani mu stoji predvsem oče, mama v njegovem življenju ne igra velike vloge, kar je jasno pokazal pred nekaj dnevi, ko se je v imenu družine udeležil podelitve nagrad Das goldene Lenkrad. Novinar ga je kar naravnost vprašal po odnosu z mamo. "Tega ne komentiram," naj bi hladno odgovoril mladi dirkač, ki pa je, ko je beseda nanesla na Ralfa, z veseljem povedal: "O vsem se pogovarjava. Ogromno mi pomaga, tudi v motošportu. Hvaležen sem, da ga imam."

Cora je sicer že leta 2020 razkrila, da s sinom, ki od leta 2013 živi pri očetu, že več mesecev ni v stikih. Tudi takrat je trdila, da razloga za to ne pozna. "Lahko le ugibam. David pozna le stališče svojega očeta," je povedala, a obenem dodala, da sina razume. "To so moje težave in ne težave mojega otroka. Moj sin naj svobodno in neobremenjeno stopa po svoji poti. Žal mi je le, da nisem del nje."

 

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:49 12.november 2023.

    Mogoče ga je sram, da je bila tudi mama v seriji DTM hitrejša od njega!?