Magazin > VIP
14653 ogledov

Znana Slovenka: “To je velika napaka, ki jo delajo poročeni moški.”

Damjana Bakarič instagram
Obljublja, da bo rešitev naredila čudeže.

Novinarka, predavateljica in avtorica številnih knjižnih uspešnic Damjana Bakarič se že vrsto let ukvarja s človekovo psihologijo, čustvi in dušo. Njena pot do boljše sebe se je začela, ko je izgorela in začela doživljati tesnobne ter panične napade. 

Damjana poleg pisanja vodi tudi različne delavnice in večkrat tudi kaj napiše na Facebooku. Med drugim je zapisala, kaj je velika napaka, ki jo delajo poročeni moški in s tem zapisom požela veliko odobravanja. “Moški ima veliko več moči kot misli. Moški, seveda, če ga ženska ima rada, lahko s svojim spoštovanjem, upoštevanjem, razumevanjem, zanimanjem za žensko doseže ogromno. Tako malo je treba za velik učinek. A moški pozablja. Ne da se mu. Ženska mu kao teži, ko ga opozarja na to, kaj ona potrebuje. Tečna je. Potem on celo več lepih besed in pozornosti namenja drugim ženskam … Moški, če vas ima ženska rada, lahko vi v vajinem odnosu spremenite stvari tako hudo na bolje, da vam nič ne bo jasno. Imate moč. Že nekaj pozornosti, hvaležnosti, da ste z njo, interesa zanjo, bo naredilo Č U D E Ž E. Obljubim.  Če pa tega njej ne boste dali, torej, če je ne boste negovali, jo imeli za samoumevno, bo najverjetneje, slej ko prej, če je zavestna ženska in se ceni, odšla. Tudi če se zaveda, da ni veliko izbire tam zunaj - in iskreno, to vam je EDINA olajševalna okoliščina, da je še z vami, če je ne negujete. Iskreno, brutalno, a tako je. Kaj?? O, ja,” je zapisala. Se strinjate?

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Suli
    Suli 11:52 15.avgust 2023.

    Nasvet za ženske, ki bi rade obdržale moškega; NE poskušajte za vsako silo spremeniti moškega po Vaših željah, ker ta zveza ne bo trajala. Recipročnost🤔