Svet
54 ogledov

Mama zašila pedofila, ki je mamil njeno 11-letno hči

Aretacija pedofila Youtube
Beograjska policija je ujela 66-letnega pedofila, ki je prek Facebooka iskal mlade deklice.

Pedofila so prijeli, ko je prišel na srečanje z 11-letno deklico J. N. Vsaj tako je mislil, a pričakala ga je policija.

Deklica je namreč materi takoj povedala, da je dobila prošnjo za prijateljstvo od neznanega moškega, nato pa je vajeti v svoje roke prevzela njena mama, obvestila policijo ter se z njim dogovorila za sestanek. Ugotovila je, da žrtve na podlagi fotografij zbira naključno. 

"Lepo te pozdravljam … Zelo si lepa in posebna. Rad bi te bolje spoznal. Če si radovedna, imat zate nekaj zelo lepih zgodb, takih intrigantnih, posebnih," je pisal v sporočilu. 

Poslal sliko penisa

"V dogovoru s policijo sem si sedem dni dopisovala z njim, on je mislil, da to dela moja 11-letna hči. Klical me je tudi po telefonu, govorila sem z otroškim glasom. Govoril mi je svinjarje, ob katerih mi je šlo na bruhanje, poslal mi je fotografije svojega spolnega uda in fotografije, na katerih so deklice z obrazom obrnjene proti njegovemu mednožju," je za Telegraf povedala pogumna in prisebna mati. 

Za srečanje obljubil mobitel

Po dopisovanju sta se dogovorila za srečanje pri avtobusni postaji. No, namesto deklice so ga pričakali policisti. Pri njem so našli Viagro in tablete Kamagra ter mobitel, ki ga je deklici obljubil kot nagrado za srečanje. 

Priznal je, da ga že več kot 15 let, odkar je srečal neko devetletnico, privlačijo mlade deklice, a dejanj, ki mu jih očitajo, na zaslišanju ni priznal.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar Zala
    Zala 14:39 14.avgust 2016.

    Samo odprli bi pokrov kanalizacije in s ceste počistili nesnago. Ostalo bi opravile podgane. Zadeva zaključena z minimalnimi stroški za davkoplačevalce.

  • wingspan15 14:38 14.avgust 2016.

    predvsem ta!

  • Avatar čavez
    čavez 13:06 14.avgust 2016.

    In kastracija.