Magazin > VIP
54 ogledov

Miranda bi bila rada z žensko

Miranda Kerr EPA
Manekenka Miranda Kerr je po ločitvi od Orlanda Blooma priznala, da si želi raziskovati tako moške kot ženske ter da ne bi izključila možnosti, da bi nekoč bila z žensko.

"Hodim na zmenke. Super se imam," je za britansko izdajo GQ povedala Miranda Kerr, ki je pred nekaj meseci oznanila, da se ločuje od moža Orlanda Blooma. Spregovorila je tudi o tem in razkrila, da je za otroka bolje, če ima dva srečna starša kot dva nesrečna. "Zdaj je napočil moj čas, da malce raziskujem, da se zabavam. Ne pričakujem, da se bom hitro spet zaljubila," je priznala.

Tridesetletna supermanekenka se je za revijo slekla do samih nogavic in v tem razpoloženju razkrila, da jo oblega veliko snubcev. "Doživela sem nekaj prav neumnih situacij, ko so me zaprosili za roko. Tega niste videli niti v filmu," je povedala in dodala, da na slepi zmenek ne bi nikoli pristala. "Prav tako nikoli ne poguglam človeka, preden grem z njim na zmenek." Pravi, da si le želi, da bi bil njen izbranec iskren, veliko pa ji pomenijo tudi lepe roke in noge. "Hm, morda imam fetiš?" se je vprašala ob tem.

"Več seksam, bolj sem fit"

Miranda je spregovorila tudi o svoji postavi in dejala, da je najbolj fit takrat, ko veliko seksa, zato naj zdaj ne bi bila najbolj utrjena. "Obožujem svoje telo in zelo pazim nanj. Več ko seksam, bolj definirani so moje roke in trebuh. Sem zdrava, sočna oseba." Odkrito pa je priznala tudi, da jo privlačijo tudi ženske. "Obožujem žensko telo in resnično spoštujem žensko obliko. Vsekakor si v postelji želim moškega, a hočem raziskovati. Nikoli ne reci nikoli." Za konec pa je izdala še eno sončno skrivnost, da ji seks na letalu ni tuj. "Takole bom rekla. V zraku sem že doživela orgazme. Sama in v družbi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.