Svet
11 ogledov

Moral umreti, ker je branil sestro

ameriška policija Shutterstock
V ZDA se je zgodil grozovit zločin.

Osemletni Martin Cobb iz Richmonda in njegova štiri leta starejša sestra sta se igrala za hišo, ko je k njima pristopil neznanec in dekle zgrabil, da bi jo posilil. Martin se je svoji sestri pogumno postavil v bran, kar je plačal z življenjem. Posiljevalec je namreč zgrabil kamen in dečka ubil.

12-letnico so odpeljali v bolnišnico. Njena teta je medijem povedala, da je v šoku. Policija je storilca že našla. Gre za temnopoltega najstnika. Sprva so sicer lovili belca, saj je dekle zaradi grožnje lagalo.

V šoku pa ni le sestra mlade žrtve, ampak celotna skupnost. "Lahko le jočemo. Ne pričakuješ, da se lahko kaj takšnega zgodi tvojim otrokom,“ je še povedala žrtvina teta. Očim ubitega pa je vsem staršem svetoval, naj svojih otrok nikoli ne izpustijo iz oči.

Komentarjev 1
  • samo.jst 20:30 03.maj 2014.

    V roku meseca dni, ga bodo prijeli. V roku leta ali dve, ga bodo obsodili. V roku 10 let, ga bodo odpeljali na usmrtitev in slednja ne bo potekala, kot je treba... in ponovno bodo določeni se razburjali nad nehumanim ...prikaži več ravnanjem, brez se vprašati ZAKAJ je človek pristal tam.