Svet
8 ogledov

Pilot družino vrgel z letala

letalo Shutterstock
Pilot je z letala vrgel štiričlansko družino, ker sta se starša pritoževala nad filmom, ki so ga prikazovali na krovu.

Na letalu iz Denverja v Baltimore so prikazovali film Alex Cross, ki zaradi jezika, nasilnih prizorov in prizorov seksa ni primeren za otroke. Film celo nosi oznako, ki osebam, mlajšim od 13 let, odsvetuje gledanje.

Zato sta starša 8- in 12-letnika takoj po začetnem prizoru prosila stevardeso naj ugasne njun monitor. Ko jim je razložila, da to ni mogoče, sta zaprosila za pogovor s pilotom. Njuna želja je ostala neuslišana, zato sta poskušala z igrami otroka odvrniti od gledanja filma. Kot trdita, niso motili ostalih potnikov in tudi pogovor z osebjem letala naj bi potekal na kultiviran način

Čez nekaj časa pa je potnike presenetila pilotova napoved, da bodo „iz varnostnih“ razlogov pristali v Chicagu. Tam je družini zaukazal, naj takoj zapustijo letalo. Nanje je na letališču že čakala policija, poroča focus.de. "Osebje trdi, da je družina motila ostale potnike, zato smo jih premestili na drug let. Medtem smo pod drobnogled vzeli filme, ki se vrtijo na naših letalih,“ je povedal predstavnik letalske družbe United Airlines. "Pilot je glavni, a v tem primeru je pretiraval. Če bi se nam to zgodilo v restavraciji, bi enostavno odšli. V tem primeru pa to ni bilo možno,“ pa sta po incidentu povedala šokirana starša.

Komentarjev 1
  • nergač 16:33 06.april 2013.

    ah to žurnalovo naslavljanje člankov že vpije po klikih, da bi le še kakega privabili...