Svet
9 ogledov

Reeva streljala s podobno pištolo, ki jo je ubila

Oscar Pistorious in Reeva Steenkamp EPA
Preden sta manekenka Reeva Steenkamp in olimpijec Oscar Pistorius začela hoditi, je nastala fotografija manekenke, ko strelja s podobno pištolo, s katero je bila ubita.

Na spletu se je pojavila fotografija pokojne manekenke Reeva Steenkamp s pištolo, ki je skoraj identična pištoli, s katero je bila ubita. Fotografijo, na kateri Reeva z obema rokama drži 9-milimetrsko pištolo in meri v tarčo, si lahko ogledate na tej povezavi.

Pištola je zelo podobna pištoli, ki jo je policija našla na domu južnoafriškega olimpijca Oscarja Pistoriusa, ki mu bodo sodili zaradi uboja svojega dekleta. Trenutno je na prostosti, potem ko so zanj plačali varščino v višini 85 tisoč evrov. Pričakuje se, da bi sojenje lahko trajalo eno leto, Pistorius pa se zagovarja, da je v noči na valentinovo svoje dekle ustrelil po nesreči, ker naj bi jo zamenjal za vlomilca.

Omenjena fotografija, ki je nastala nekaj mesecev, preden se je Reeva romantično zapletla s Pistoriusom, bi lahko razkrila, v kakšni meri je bila Reeva povezana z orožjem, ter da ni nasprotovala dejstvu, da ga ima v lastni njen fant ter ga hrani v svoji hiši.

V Pretorii, ki je znana po visoki stopnji kriminala, ima orožje v lasti veliko prebivalcev. Pistorius naj bi imel več kot en kos orožja, ob postelji pa je hranil palico za kriket, je znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.