Svet
20 ogledov

Roparja zlatarno zamenjala za restavracijo

rop ropar Shutterstock
Dva ne prav pametna roparja sta poskušala izkopati tunel do zlatarne, a sta zgrešila in namesto v zlatarno vdrla v restavracijo s hitro prehrano.

Avstralska roparja Peter Welsh in Dwayne Doolan sta iz stranišča, ki se nahaja za zlatarno in znano restavracijo hitre prehrane Kentucky Fried Chicken, hotela prebiti zid in vdreti v zlatarno, a se jima je ni izšlo pri matematiki. Znašla sta se v restavraciji, od koder sta nato na hitro ukradla tisoč funtov (približno 1.220 evorv) in pobegnila.

Kot je zapisano v sodniških papirjih, sta roparja v zlatarno v istem večeru hotela vdreti trikrat. Prvič, ko sta hotela vdreti skozi izložbo, a jima ni uspelo, potem pa sta skušala vstopiti še skozi zadnja vrata, a sta pristala v trgovini za domače ljubljenčke. Zadnji poskus ju je pripeljal v restavracijo s hitro prehrano. Ko sta pobegnila, ju je policija hitro ujela in ju aretirala. Welsha so obtožili oboroženega ropa, kraje, vloma in poskusa vloma, Doolana pa ropa in kraje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.