Svet
9 ogledov

Z napadom uresničil otroške sanje

Pokol v Houstonu Reuters
Napadalec, ki je včeraj zabodel 14 študentov, je policiji priznal, da je uresničil otroške sanje. Napad je načrtoval dalj časa.

Dvajsetletni Američan, ki je včeraj na kolidžu v Houstonu zabodel 14 študentov, je policistom priznal, da je uresničil otroške sanje. Kot je povedal, se mu je želja porodila že v osnovni šoli, napad pa je načrtoval kar nekaj časa, poroča BBC News.

Dylan Quick se je na svoj pohod odpravil od zgradbe do zgradbe in napadal študente. Kolege je zabadal v vrat in obraz, priče pa pripovedujejo, da je eno dekle zabodel v usta.

Napadalca so na tla spravili študenti, nato pa so ga aretirali policisti. Ker se ni umiril in jim je poskušal pobegniti, so ga obvladali z elektrošokom.

Kolegi Američana opisujejo kot ekscentrika. Čudno naj bi se oblačil, pogosto nosil rokavice, na predavanja pa je nosil nagačene živali.

Od 14 ljudi, ki jih je Quick zabodel, sta dva v kritičnem stanju, štirje so težje poškodovani, osem lažje. Quick ostaja v priporu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.