Slovenija > Črna kronika
17099 ogledov

Voznik, ki je trčil otroke, se je vračal s kemoterapije

prometna nesreča 24sata
Huda nesreča, v kateri se je avtobus, poln otrok, prevrnil.

Avtobus, ki je prevažal 60 otrok na gledališčno predstavo je včeraj pri Slavonskem Brodu trčil z osebnim avtomobilom. Avtobus se je prevrnil v obcestni kanal. Preiskava še vedno poteka, hrvaški portali pa pišejo o podrobnostih nesreče, ki jo je po prvih izsledkih zakrivil voznik osebnega avtomobila.

prometna nesreča Hrvaška Svet Nesreča avtobusa, polnega otrok, eden mrtev

Ta je na mestu nesreče umrl. Šlo je za 59-letnega voznika, ki se je po poročanju RTL-a vračal iz bolnišnice, kjer je dobil odmerek kemoterapije. Obolel je za rakom na pljučih.

Ena izmed učiteljic na avtobusu meni, da je izgubil kontrolo nad vozilom zato, ker mu je tik pred nesrečo počila guma, kar naj bi videla z avtobusa.

Obdukcija nesrečnega voznika še poteka.

Otroke so z drugim avtobusom prepeljali nazaj v šolo, kjer so dobili psihološko pomoč. Tri so odpeljali v bolnišnico na opazovanje, ostale pa so poslali domov.

Nesreča avtobusa | Avtor: Facebook Facebook

Da nihče izmed otrok ni huje poškodovan, je potrdila hrvaška policija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Lavdan 16:06 13.oktober 2017.

    K sreči so otroci ostali celi, a me zanima kakšen bi bil naslov, če bi trčil vanje, ko bi hodili po cesti.

  • Janez_53 14:36 13.oktober 2017.

    Alioness, res ti ni treba pisati takšnih kretenizmov! Mogoče imaš okrog sebe ljudi, ki poslušajo takšne nebuloze, ampak resno pa te najbrž nihče ne jemlje.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 12:13 13.oktober 2017.

    Počena guma nima nobene veze sploh s kemoterapijo, ki jo je prejel voznik. Ampak seveda v Slovenske statistike smrti, bodo zdaj napisali - umrl zaradi raka. Sem 70% sigurna, da bodo to nardil, zato da povečajo statistično številko umrlih za ...prikaži več rakom in potem lahko forsirajo "zdravila", cepiva ipd.