Šport > Nogomet
126 ogledov

Slovenski nogomet zavit v črno

vasja kruh blažo marojević zdravnik fizioterapevt slovenska nogometna reprezenta Saša Despot
Slovenski nogomet je zavit v črno. Bitko z boleznijo je izgubil dr. Vasja Kruh, dolgoletni zdravnik slovenske nogometne izbrane vrste, ki je to delo opravljal kar 15 let. Umrl je star 71 let.

Slovenska nogometna reprezentanca je svoje delo v pripravah na tekmi s Slovaško in Anglijo začela z žalostno novico. Bitko z boleznijo je namreč izgubil dolgoletni zdravnik slovenske reprezentance Vasja Kruh, ki je bil del ekipe pri največjih uspehih Slovenije.

Primorec, vselej pozitivnega duha, je svoje življenje posvetil medicini in nogometu. Nogomet je igral za Gorico, pozneje pa v klubu deloval kot zdravnik. Leta 2000 je postal zdravnik slovenske reprezentance, takrat na pobudo selektorja Srečka Katanca.

Kruh je bil zdravnik slovenske reprezentance 15 let in bil poleg pri vseh največjih uspehih. V zadnjem obdobju je bil tudi član zdravniške komisije pri Nogometni zvezi Slovenije, poroča spletna stran nogomania.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.