Svet
11 ogledov

Smrt treh otrok v Londonu

Prizorišče umora, London EPA
V Londonu so v zasebni stanovanjski hiši odkrili trupla treh otrok. Policija je priprla žensko, ki je osumljena trojne smrti otrok.

London danes pretresa odkritje treh otroških trupel; 4-letne deklice in dveh 3-letnih dečkov. Policija je v zvezi z umorom priprla 43-letno žensko. Ali gre za mamo otrok, policisti še niso potrdili, povedali so le, da v zvezi s trojno smrtjo ne iščejo nikogar več.

Zgroženi sosedje so za BBC povedali, da se je v hišo nedavno preselila družina iz Južnoafriške republike, par je imel štiri otroke. Trije med njimi naj bi bili prizadeti; za kakšno prizadetost gre, sosedje ne vedo natančno, menijo, da naj otroci starosti zaradi svoje bolezni ne bi dočakali.

Sosedje povedo še, da gre za "zgledno družino, da so starša pogosto videvali, kako sta preživljala čas z otroki". Oče otrok je s starejšim sinom, ki naj bi imel sedem ali osem let, v tujini. Starejši deček naj bi bil tudi – v nasprotju s svojima mlajšima bratcema in sestrico – trdnega zdravja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.