Šport
3664 ogledov

Dva junaka v naročju

Union Olimpija Galatasaray trening Stožice Jaka Lakovič Boštjan Tacol
Pomočnik selektorja slovenske košakarske reprezentance in nekdanji košarkar Jaka Lakovič doma pokazal medaljo posebnima junakoma.

Slovenski košarkar Jaka Lakovič, danes pomočnik selektorja slovenske košarkarske reprezentance je ravno tako kot vsi ostali člani sanjske ekipe zaslužen za slovensko evropsko zlato.

Zanj je doma zvesto navijala žena Helena Boada, ki mu je v lanskem letu povila dvojčka Pola in Luko. "Ponosna družina" je Helena pripisala objavi na Instagramu, na kateri je Jaka Lakovič skupaj z dvojčkoma.

Da je ravno družina tista, ki se ji ima za zahvaliti za vse svoje uspehe, je Jaka Lakovič poudaril ob koncu svoje poti profesionalnega igralca, ko je vstopil v čevlje pomočnika selektorja, pa dodal, da je zdaj dela in odrekanj še več.

Gotovo je eno; vse je bogato poplačano z zlatom, ki ga je Lakovič kot pomočnik selektorja reprezentance prinesel domov iz Istanbula.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice