Šport
4340 ogledov

Grozljiva poškodba UFC zvezdnice

ronda rousey Instagram
Nekoč najslavnejša MMA zvezdnica Ronda Rousey bi skoraj ostala brez prsta.

Nekdanja MMC borka Ronda Rousey se je poškodovala med snemanjem televizijske oddaje 9-1-1.

Nekdanji svetovni prvakinji v bantamski kategoriji so na roko padla vrata od čolna, zaradi česar bi skoraj izgubila sredinec.

"Bizarna nesreča. Med snemanjem prvega prizora so mi na roko padla vrata čolna. Mislila sem, da sem si samo priščipnila prste, zato sem nadaljevala s snemanjem. Vem, da zveni noro, vendar sem vajena tega, da ne pokažem bolečine, če to ni potrebno," je sporočila Američanka.

Ronda Rousey in Holly Holm Posledice Šport Rouseyjeva ne zmore niti jabolka

Po koncu prizora so jo z rešilcem prepeljali v bolnišnico, kjer so ji prst naravnali z vijaki in kovinsko ploščico. "Moderna medicina me res navdušuje. Po treh dneh je bila gibljivost že 50-odstotna," je dobro novico sporočila nekdanja UFC zvezdnica.

Conor McGregor sodišče To so posledice Šport McGregorjev napad na 50-letnika ni bil tako nedolžen

Rouseyjeva je v UFC nanizala 12 zaporednih zmag in kar šestkrat ubranila naslov v bantamski kategoriji (2012-2015). Po dveh zaporednih porazih proti Holly Holm in Amandi Nunes se je poslovila od MMA in se raje posvetila wrestlingu ter igralski karieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So the word is out I nearly lost my finger shooting @911onfox. Freak accident, first take of the day a boat door fell on my hand, I thought I just jammed my fingers so I finished the take before looking (I know it sounds crazy, but I’m used to live audiences and never showing pain unless I’m supposed to) after a break in the action I told our director the situation and was rushed via ambulance to the hospital where they promptly reattached my bone and tendon with a plate and screws. I returned to filming the next day and finished my scenes before returning home to recover. Modern medicine amazes me, I already had 50% range of motion back in 3 days. There’s so much more than I can write here, stayed tuned via @rondarouseydotcom for the full story. And of course tune in to see how well I can act like my finger didn’t just fall off in this upcoming season of @911onfox

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.