Šport > Kolesarstvo
42862 ogledov

Rogličev sinček glavni 'frajer' v Rimu: "Res je to naredil"

Primož Roglič
1/3
Profimedia
Lev Roglič, triletni sin Primoža Rogliča, je uprizoril pravcati šov med podelitvijo nagrad najboljšim na nedavno končani dirki po Italiji.

Primož Roglič je bil v nedeljo v Rimu razglašen za zmagovalca dirke po Italiji, ker pred njim ni uspelo še nobenemu slovenskemu kolesarju.

Triitridesetletni član Jumbo-Visme se je enega največjih uspehov kariere veselil skupaj z družino, vključno s triletnim sinom Levom, ki je bil kronanju očeta priča iz neposredne bližine in ob tem nase pritegnil dobršen del pozornosti.

Primož Lev Roglič | Avtor: Profimedia Profimedia

Malček se je očetu pridružil na zmagovalnem odru, kjer je naravnost prekipeval od ponosa in gledalce zabaval s svojo razposajenostjo.

Ob razglasitvi je Lev roki zmagoslavno dvignil v zrak, vrhunec njegovega performansa pa je bil skakalni telemark, ki sta ga uprizorila skupaj z očetom.

Nasmešek na Primoževem obrazu nazorno kaže, da je bil na sina zelo ponosen.

"Res je to naredil," se je ob prizoru silno zabavala komentatorka Eurosporta in dodala: "Slavje v slogu smučarskega skakalca. Upam, da je fantek to vadil doma in čakal na svoj trenutek. Naravnost čudovito."

Primož Lev Roglič | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • nezemljan 09:11 29.maj 2023.

    ... se ne strinjam, zakaj ne bi sin doživel trenutka zmagoslavja ob očetu ... rogla the king of road ... ta "mali" je pa "simpatikon" ...

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 07:30 29.maj 2023.

    Mislim, da svojemu mulcu dela slabo uslugo s temle vlačenjem po zmagovalnih odrih?

Sorodne novice