Šport > Košarka
1480 ogledov

'Alley-oop', ki obeta! Naveza Dončić-Jordan očitno že deluje

Dončić
1/4
Instagram
Luka Dončić se na parketu očitno dobro ujame z naturaliziranim ameriškim košarkarjem Jordanom Morganom.

Slovenski košarkarji bodo drevi igrali drugo pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom v Aziji. Tekma z Grki, na kateri bo manjkal prvi zvezdnik gostujoče reprezentance Giannis Antetokounmpo, se bo v Stožicah začela ob 20.30.

Prvič po lanskem evropskem prvenstvu bosta reprezentančni dres oblekla NBA-jevca Luka Dončić in Vlatko Čančar. Oba naj bi po besedah selektorja Aleksandra Sekulića odigrala omejeno število minut, več igralnega časa pa si lahko obetajo Zoran Dragić, Aleksej Nikolič, Gregor Hrovat, Jaka Blažič in ostali.

Za čudovito napoved pred nocojšnjim obračunom sta z uigrano akcijo na enem izmed treningov poskrbela Dončić in naturalizirani ameriški košarkar Jordan Morgan. Očitno se je med njima že razvila prava kemija, kar sta pokazala z natančno odmerjenim alley-oopom, ki ga je KZS delila na svojem profilu.

 | Avtor: Instagram Instagram
 | Avtor: Instagram Instagram

Natančna podaja in odlična časovna usklajenost obeh košarkarjev je dober obet pred prihajajočimi reprezentančnimi izzivi, tudi zato, ker naj bi Morgan po predvidevanjih dobil prednost pred Mikom Tobeyjem, ki se bo reprezentančnim pripravam pridružil šele 7. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice