Šport > Košarka
26442 ogledov

Dončić 'pokasiral' klofuto, nato postal še spletni hit

luka dončić dj seeley Dončića je udarec presenetil, povračilne ukrepe je preprečil sodnik.
Slovenski košarkar bi se na parketu skoraj stepel z Američanom, nato pa je navdušil s svojo reakcijo na klopi in dokazal, da mu incident ni prišel do živega.

Real Madrid je v 10. krogu španske lige ACB premagal Gran Canario (96:72) in z 90-odstotnim izkupičkom (9-1) ostaja prvi na lestvici domačega prvenstva. Znova je blestel Luka Dončić, ki je bil s 16 točkami (3/3 za dve, 2/5 za tri, 4/4 prosti meti) najboljši strelec srečanja.

Slovenski reprezentant je na parketu preživel 20 minut in pol ter 16 točkam dodal 4 skoke in 5 podaj. Vpisal je statistični indeks 21, kar je bil najboljši izid med vsemi udeležencimi tekme.

luka dončić dj seeley | Avtor: Profimedia Profimedia

Običajno mirnemu zvezdniku španske ekipe so v tretji četrtini zavreli živci, ko se je pri vodstvu s 64:50 odločil obračunati z D.J.-em Seeleyjem.

Košarkarja sta si izmenjala nekaj besed, nato pa je ameriški branilec Dončića udaril v obraz. Vmes so posegli sodniki in drugi igralci, glavni delivec pravice pa je obema dosodil tehnično napako.

18-letniku pa incident ni pokvaril razpoloženja. Televizijske kamere so ga med odmorom ujele, kako je na klopi prepeval priljubljeni hit Despacito.

despacito, louis fonsi, daddy yankee Magazin Veste, o čem govori pesem Despacito?
Komentarjev 1
  • matermila 17:46 08.december 2017.

    Eni so pač še vedno na stopnji opic.

Sorodne novice