Šport > Košarka
1990 ogledov

Dončićeva oblačila razdvojila splet

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik se pripravlja na nadaljevanje sezone v najmočnejši ligi na svetu.

Luka Dončić in njegovi Dallas Mavericks bodo čez nekaj tednov spet merili moči proti tekmecem v ligi NBA. Ljubljančan in soigralci se pripravljajo na preostanek rednega dela in končnico, ki se bosta igrala na Floridi.

Dončić se je po vrnitvi iz Evrope soočal z očitki, da ni dovolj skrbel za svojo fizično pripravljenost oziroma da ima nekaj kilogramov viška.

Tovrstne pripombe so v zadnjih tednih poniknile, zato pa je nekaj pozornosti na družbenih omrežjih požela Dončićeva oprava na treningih.

Giannis Antetokounmpo Covid-19 Šport Po Dragićevi Vročici poslopja zapira še ena ekipa

Na Twitterju in Instagramu je njegova fotografija, na kateri je ob klubski majici nosil hlačke s pestrim vzorcem, vzbudila različne komentarje. Nekateri so ga pozvali k takojšnji menjavi garderobe, spet drugi so bili navdušeni nad opravo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Liga NBA se bo po premoru zaradi covida-19 predvidoma nadaljevala 31. julija v Orlandu v športnem kompleksu Wide World of Sports, ki je v lasti medijskega giganta ESPN.

oladipo lebron NBA Šport Še ena odmevna odpoved udeležbe v Orlandu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice