Šport > Košarka
13752 ogledov

Dončićeva šala preplavila splet, odzivi nasmejijo

Luka Dončić Dirk Nowitzki Epa
Luka Dončić se zna pošaliti na svoj račun, s svojim najnovejšim zapisom pa je požel salve smeha.

Slovenski košarkarski fenomen Luka Dončić je dodobra nasmejal sledilce na družbenem omrežju twitter z oznanilom, da se bosta s soigralcem Dirkom Nowitzkim udeležila tekmovanja v zabijanju na prihajajoči tekmi zvezd lige NBA. Komičnost zapisa je v tem, da niti Nowitzki niti Dončić ne slovita kot košarkarja z zavidljivim odrivom.

Tega se oba zelo dobro zavedata, zato zabijanja ne prištevata med najbolj atraktivne prvine njune igre.

Ko je Nowitzki na eni izmed nedavnih tiskovnih konferenc dejal, da si je vedno želel osvojiti nagrado za najboljšega zabijalca na All-Star tekmi, je cela dvorana zbranih novinarjev prasnila v smeh. 

"Izredna novica: Z Dirkom Nowitzkim sva se odločila, da se udeleživa tekmovanja v zabijanju. Pazite se," je zapisal Dončić in dodal obveznega smejočega emojija ter s tem nakazal, da gre za šalo.

Dončićev zapis je bržkone odziv na odločitev lige NBA, da Nowitzkega povabi na tekmovanje v metanju trojk. Nemški veteran se je doslej udeležil petih izvedb (2000, 2001, 2006, 2007, 2008) in slavil enkrat (2006). 

Čeprav košarkarja Dallasa nikakor ne sodita med najboljše zabijalce v ligi, pa to še ne pomeni, da fanta ne znata zabijati. V to se lahko prepričate v priloženih posnetkih.

Komentarjev 3
  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 19:05 24.januar 2019.

    Neverjetno, fantastično, dvakrat prišlo ob novici in šali.

  • sam50 11:22 24.januar 2019.

    Fantastična novica !!!!!

Sorodne novice