Šport > Košarka
12606 ogledov

Luka Dončić šokiral Američane s svojo glasbeno "playlisto"

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić več kot očitno prisega na balkansko glasbo.

Luka Dončić je ameriškim medijem razkril, kako izgleda njegov glasbeni seznam, katerega si zavrti, ko se pripravlja na dvoboje z navečjimi zvezdniki NBA lige.

luka dončić Zvezdnik Šport Sporočilo Dončiću: Mi čefu... govorimo slovensk

Glede na to da se je Luka, ki ima po očetovi strani tudi nekaj srbskih korenin, zelo mlad odpravil v tujino, kjer je pred selitvijo v Ameriko nastopal še v Španiji, niti ne preseneča, da je njegov glasbeni mix sestavljen iz balkanskih, latinskih in ameriških pesmi, vsekakor pa prevladujejo "balkanski narodnjaki".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the tunnel walk isn’t the same without music. luka knows. @bose #BoseHeadphones #TeamBose 🎧

A post shared by LeagueFits (@leaguefits) on

Luka tako med pripravami na srečanje z LeBronom Jamesom in drugimi zvezdniki prisega na Tošeta Proeskoga, Džeja Ramadanovskega, MC Stojana, Željka Samardžića...

Kot kaže pa Dončićeva glasba deluje, saj Luka v letošnji sezoni naravnost blesti ter kljub le dvajsetim letom v povprečju dosega skoraj po trojni dvojček na tekmo s 26,7 točkami, 9,1 asistencami ter 9,9 skoki.

Luka Dončić in Nikola Jokić Ni ga izučilo Šport Enkrat že požrl besede o Dončiću, zdaj spet govori neumnosti Luka Dončić Video Šport Poglejte si podajo Luke Dončića, s katero kandidira za asistenco tedna luka dončić Soigralci na potezi Šport Trener v skrbeh za Dončića: "Tako ne bo šlo v nedogled."
Komentarjev 2
  • Kmodri 02:54 10.november 2019.

    Balkanc sodi na balkan. On že ni klen Slovenc.

  • marsal 12:22 09.november 2019.

    Šokiral je Slovence z to južnaško musko !

Sorodne novice