Šport > Košarka
21 ogledov

Olimpija tudi v drugo klonila proti Albi

Jagodnik je bil še pred dnevi del zgodovinskega uspeha slovenske reprezentance v
1/2
Žurnal24 main
Potem ko je Olimpija v ponedeljek izgubila prvo pripravljalno tekmo za štiri točke (76:80), je v torek proti Albi klonila zgolj za točko (70:71). V videu poglejte utrinke s prve tekme proti Albi.

Druga Olimpijina pripravljalna tekma v Berlinu proti Albi je bila še bolj izenačena kot prva. Tudi tokrat je zmaga ostala doma, z 71:70 so bili boljši Nemci. Pri Olimpiji se je znova izkazal Goran Jagodnik, ki se je ekipi pridružil šele pred dvema dnevoma. Potem ko je na prvi tekmi dosegel 12, je tokrat v statistiko vpisal 19 točk. Omeniti velja še dosežka Aloysiusa Anagonye (13 točk in devet skokov) ter Klemna Lorbka (4 točke in kar devet podaj).

Alba Berlin : Union Olimpija 71:70
Jagodnik 19, Salin 13 , Anagonye 13 + 9 skokov Šehović 10, Markota 7, Lorbek 4+9 podaj

V ponedeljek prvi pripravljalni poraz
Kot so zapisali pri ljubljanskem klubu, so varovanci trenerja Jureta Zdovca celoten dvoboj dihali za ovratnik čvrstim domačinom, ki so nastopili v popolni postavi, saj jih kmalu čakajo kvalifikacije za letošnjo Evroligo. V zelenem dresu je znova blestel dvojec Aloysius Anagonye (18 točk in osem skokov) in Sasu Salin (12 točk, od tega tri trojke). Za zmaje je debitiral Goran Jagodnik, ki z ekipo do tekme še ni opravil treninga. Jagoda je dosegel kar 12 točk.

Na prvi pripravljalni tekmi pred sezono 2010/11 so Ljubljančani gladko premagali ukrajinskega Himika (78:64), na drugi pa je padel Hemofarm (75:72).

Pripravljalna tekma

Alba : Union Olimpija 80:76
Anagonye 18, Ožbolt 13, Salin in Jagodnik 12

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.