Šport > Košarka
17 ogledov

Poljski LeBron James

1/9
Žurnal24 main
Za poljskim Prokomom je izvrstna sezona, med drugim se je ta klub presenetljivo uvrstil tudi v četrtfinale Evrolige, kjer je pokleknil pred Olympiacosom. Eden botrov odličnih iger je tudi Qyntel Woods.
Spletna stran eurobasket.com je Woodsa postavila tudi v prvo peterko Evrolige in ga razglasila za naj nizko krilo sezone. Evroliga pa ga ni uvrstila med deset kandidatov za najboljšo ekipo sezone, ki bo oznanjena med zaključnim turnirjem v Parizu.

Američan je v Evroligi dosegel povprečno 16,9 točke in 6,2 skoka. Navijači so 203 cm visoko 29-letno nizko krilo zaradi atletskih sposobnosti in vsestranskosti vzljubili do te mere, da so ga proglasili kar za poljskega LeBrona Jamesa. In glej ga zlomka, v nadaljevanju kariere bi utegnil zaigrati prav z zvezdnikom Clevelanda, saj je ta klub zanj pokazal zanimanje, podobnih misli pa je tudi Washington.

"Vsekakor bi se rad vrnil v NBA. To bi bilo sijajno," je dejal Woods, ki je v preteklosti nastopal za moštva Portlanda, Miamija in New Yorka. V štirih sezonah je odigral 167 tekem, v povprečno 12,3 minute pa je dosegel dobre štiri točke in dva skoka: "Vendar pa trenutno o tej temi ne razmišljam toliko kot v preteklosti. Osredotočen sem na igranje na Poljskem."


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.