Šport > Košarka
3039 ogledov

Za toliko denarja se prodaja prvi avtomobil Luke Dončića

Porsche Panamera 4 Luka Dončić Collecting Cars Notranjost nekdanjega Dončićevega Porscheja.
Nekdanje vozilo slovenskega košarkarskega zvezdnika je naprodaj.

Luka Dončić je ljubitelj dobrih avtomobilov. Večkrat smo lahko prebrali, da si je kupil luksuzno vozilo, ki si ga s svojimi prejemki brez težav privošči.

Pred nekaj dnevi je na spletu, točneje na spletni strani collectingcars.com vzniknil zanimiv oglas. Naprodaj je namreč Porsche Panamera 4, ki ga je kapetan slovenske reprezentance vozil v Madridu, potem ko je opravil vozniški izpit.

Črni Porsche ima trilitrski V6 motor, Dončić je nanj namestil poseben izpušni sistem priznanega slovenskega proizvajalca. Po Dončiću je imel Porsche še enega lastnika. Avto je bil prvič registriran leta 2017 in ima malce več kot 97.000 prevoženih kilometrov.

Porsche Panamera 4 Luka Dončić | Avtor: Collecting Cars Collecting Cars

Avtomobil se prodaja na spletni dražbi. V trenutku pisanja članka je bila najvišja ponudba za nakup vredna 52.000 evrov.

Dončić je skupaj s soigralci pri Dallas Mavericks včeraj začel priprave na novo sezono, potem ko se Teksačani v lanski niso uvrstili v končnico.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice