Šport
50 ogledov

Kuhn ostaja vsaj do konca januarja

Jerry Kuhn Telemach Olimpija Orli Znojmo liga Ebel Tivoli Simon Maljevac
V zadnjih dneh se je pojavilo veliko ugibanj o prihodnosti prvega vratarja Ljubljančanov Jerryja Kuhna.

Odlični vratar Jerry Kuhn je danes po pogovoru z direktorjem Matjažem Sekljem razkril, da ostaja v Tivoliju vsaj do takrat, dokler imajo Ljubljančani možnosti za uvrstitev v končnico lige Ebel, kar pomeni najmanj do konca januarja.

Kuhn je konec lanske sezone najavil, da si želi več igrati, saj je klub po koncu v ligi Ebel imel kar dvomesečni premor do končnice slovenskega prvenstva.

Novembrske plače že dobili

Nadaljnje sodelovanje je z veselo novico začinila tudi nova predsednica kluba Ditka Maučec: "V želji, da klub čim hitreje v tej sezoni pride na zeleno vejo, so igralci danes dobili novembrske plače. Na ta način želimo vsem pokazati, da nam ni vseeno, kako bo videti klub v tem trenutku in tudi v prihodnosti. Pred vrati so boljši časi."

Zaradi številnih koncertov in prireditev so zmaji v teh dneh trenirali v Zalogu, že prihodnji teden pa jih v Tivoliju čaka natrpan urnik, saj bodo na sporedu kar štiri tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.