Šport
32 ogledov

Nekdanji zmaj podpisal za Jesenice

Andrej Tavželj od tega četrtka ni več član Olimpije. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
V sezonah 2011/2012 in 2012/2013 bo barve železarjev branil tudi 27-letni branilec Andrej Tavželj, ki je z aktualnimi državnimi prvaki podpisal dvoletno pogodbo.

187 centimetrov visoki in 94 kilogramov težki obrambni igralec iz Kovorja pri Tržiču je svoje prve hokejske korake naredil v kranjskem Triglavu, kjer je igral vse do sezone 2004/2005, ko se je za nekaj tekem preselil v Ljubljano (Slavija) in se spet vrnil na Gorenjsko. V sezoni 2005/2006 se je Tavželj ponovno preselil v Ljubljano, kjer je za Olimpijo igral vse do sezone 2009/2010, potem pa se je odpravil k našim zahodnim sosedom, kjer je igral za moštvi Cortina in Pontebba.

Po podpisu pogodbe je nekdanji zmajček dejal: "Zadovoljen sem, da smo na Jesenicah našli skupni jezik in da imam tako priložnost igrati tudi v rdečem dresu. Prepričan sem, da bomo imeli konkurenčno moštvo, saj gre za ambiciozno ekipo, ki si bo močno želela doseči zastavljene cilje, katere bomo zagotovo sposobni doseči. Prvi cilj je seveda končnica lige EBEL, začetka nove sezone in v novem dresu si močno želim, zato komaj čakam, da se vse skupaj začne."

Poleg Andreja Tavžlja je dvoletno zvestobo železarjem obljubil tudi na Jesenicah vzgojeni branilec, 19-letni Denis Rakovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.