Šport
52 ogledov

"Nekdo si je nekaj izmislil"

Rodgers Manchester United Liverpool EPA
Prvi mož rdečih iz Merseysida je zanikal, da je po porazu proti Arsenalu prišlo do nesoglasij znotraj ekipe

Trener Liverpoola Brendan Rodgers zavrača navedbe, da je po visokem porazu z Arsenalom (1:4), ki je Redse močno oddaljil od najvišjih mest na premierligaški lestvici, sklical krizni sestanek. Severnoirski strokovnjak naj bi nogometašem očital, da ''ne igrajo zanj'', kar je po poročanju Daily Mirrorja botrovalo jeznim reakcijam.

Rodgers se je s predstavniki sedme sile pogovarjal pred ponovitvijo četrtfinalnega obračuna z Blackburnom v pokalu FA in zanikal, da se je zapletel v verbalno obračunavanje z igralci.

''Slišal sem o tem. To je nekaj, na kar ne moreš vplivati. Pogosto sestankujemo in analiziramo tekme. Tokrat ni bilo nič drugače kot ničkolikokrat v letošnji sezoni. Nič ni bilo. Analizirali smo igro in kje se trenutno nahajamo. Pogovorili smo se o ciljih, ki jih lahko dosežemo do konca sezone. Na žalost si je nekdo izmislil nekaj drugega,'' je zatrdil Rodgers.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.