Šport > Nogomet
51 ogledov

Barcelona ponudila 80 milijonov, a zaman

Paul Pogba EPA
Pojavila se je informacija o uspešnem dogovoru Juventusa in Barcelone, toda direktor Stare dame je ob potrditvi kontakta dodal, da se pogovori nadaljujejo.

Nekateri španski mediji so udarili z novico, da sta Juventus in Barcelona dogovorjena za prestop Paula Pogbaja. Direktorja "Blaugrane" Ariedo Braida in Alberto Soler sta v sredo prispela na Apeninski polotok, kjer naj bi izvršnemu direktorju Giuseppeju Marotti predstavila uradno zanimanje in morebitno ponudbo Kataloncev za zaželenega francoskega vezista.

Toda Marotta je informacije o dogovoru že zanikal v kratki izjavi za dnevnik La Gazzetta dello Sport. "Barcelona je ponudila 80 milijonov evrov, toda Juventus je ponudbo zavrnil," je dejal Marotta. 

Po tem, ko so pri "stari dami" izgubili Carlosa Téveza in Andreo Pirla, očitno finalisti Lige prvakov ne želijo izgubiti še Pogbaja. Razen, dodajajo različni viri, če se pojavi rekordna ponudba za sto milijonov evrov ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.