Šport > Nogomet
9135 ogledov

Beckham razkrinkal ženino laž: "Bodi iskrena!"

Print Screen
Nekdanjemu nogometnemu zvezdniku ni bilo všeč, kako njegova soproga Victoria Beckham zavaja gledalce.

V teh dneh je uradno premiero dočakal Netflixov dokumentarni film 'Beckham', v katerem se prepletata zasebno življenje in profesionalna športna kariera enega največjih angleških nogometašev vseh časov Davida Beckhama

David Beckham Huda travma Šport Beckham skrušeno: "Naredil sem neumno napako, ki mi je spremenila življenje"

Še pred uradnim izidom filma, ki gledalcem ponuja intimen vpogled v družinsko življenje športnega velikana, odnos z ženo Victorio in začetke njune romance ter podrobnosti z nogometnih zelenic, je po spletu zaokrožilo več izsekov.

Največ pozornosti je bil deležen segment, v katerem Beckham razkrinka ženino laž in jo na hudomušen način odvrne od zavajanja gledalcev.

Victoria, nekdanja članica priljubljene pop glasbene skupine Spice Girls, je opisovala začetke njunega poznanstva in kot enega od temeljev nezlomljivega partnerskega odnosa izpostavila "dejstvo", da oba prihajata iz delavskega razreda.

Za Davida to res drži, za Victorio pa ne, saj sama prihaja iz premožne družine, na kar jo je Beckham tudi prijazno opomnil.

"Bodi iskrena," je skozi vrata glavo pomolil Beckham in od žene zahteval resnico. "Saj sem iskrena," je vztrajala 'Posh Spice'. "Bodi iskrena," je ponovil 48-letnik in dodal: "S kakšnim avtom te je oče vozil v šolo?"

Victoria Beckham | Avtor: Profimedia Profimedia

"Odgovor ni tako preprost," se je poskušala izviti nekdanja pop zvezdnica, a se David ni dal. Victoria se je še enkrat poskusila izogniti neposrednemu odgovoru, na koncu pa je vendarle popustila. "Ok. V 80-ih letih je moj oče imel Rolls-Roycea," je priznala. Beckham je bil z odgovorom zadovoljen. "Hvala," je dejal in izginil v sosednjo sobo.

David in Victoria sta se spoznala na nogometni tekmi leta 1997 in si dve leti kasneje obljubila večno zvestobo. V skoraj četrt stoletja trajajočem zakonu so se jima rodili štirje otroci.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Torro 21:02 05.oktober 2023.

    Pa ta baba je podn od podna. Zanikrna,lesena umetna. Išče le medijsko pozornost. Za psihoatrijo. Škoda ga je,vredu ded,a ga ima na ketni...

  • Kmodri 17:46 05.oktober 2023.

    Lol, to pa je sramota!