Šport > Nogomet
7167 ogledov

To je pomen Messijevega novega proslavljanja

Leo Messi Thor Twitter Leo Messi.
Lionel Messi je svojemu prepoznavnemu manevru dodal še eno komponento.

Po prihodu v Inter Miami je Leo Messi poskrbel za izjemno evforijo. Na prvih dveh srečanjih za svoj novi klub v okviru ligaškega pokala, v katerem nastopajo ekipe severnoameriške lige MLS in mehiške lige MX, je Argentinec skupno dosegel tri gole.

Dva Messijeva zadetka proti Atlanti United sta Interju prinesla zanesljivo zmago in napredovanje v izločilne boje. Enega od zadetkov je zvezdnik obeležil na poseben način.

Messi svoje gole tradicionalno proslavlja z dvignjenima kazalcema v nebo, tokrat je dodal še eno gesto, ki jo je usmeril na lastnika kluba Davida Beckhama.

Argentinec je z desnico ponazoril gib mitskega nordijskega junaka Thora, ovekovečenega v ameriškem filmu iz leta 2011. Thor je najljubši domišljijski lik Messijevega sina Thiaga.

Thora je v filmu upodobil avstralski igralec Chris Hemsworth, ki je Messijevo družino spoznal na enem od svojih obiskov Pariza, ko je Argentinec še nastopal za PSG.

Messi je po dveh letih igranja v Parizu letos zapustil francosko prestolnico in se preselil v Združene države Amerike. Tam se mu je nedavno pridružil še en nekdanji zvezdnik Barcelone - Sergio Busquets.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.