Šport > Nogomet
24 ogledov

Djilobodji obžaluje grozečo gesto

Papy Djilobodji EPA
Nogometaš Werderja iz Bremna Papy Djilobodji se je javno opravičil za grozečo gesto, ki si jo je privoščil na tekmi bundeslige proti Mainzu.

Djilobodji je tekmecu simbolično pokazal poteg s prstom prek vratu, za nešportno vedenje mu je Nemška nogometna zveza izrekla dve tekmi prepovedi igranja in naložila plačilo 15.000 evrov kazni.

"Rad bi se opravičil za svojo gesto, kaj takega se ne bi smelo nikoli zgoditi, na ali ob igrišču. Želel bi se res iskreno opravičiti Pablu de Blasisu in vsem nogometnim navijačem po svetu. Nazaj se bom vrnil še močnejši," je čivknil Djilobodji.

Sporne poteze sodnik Manuel Gräfe na tekmi ni opazil, po pregledu posnetkov pa je DFB sklenila, da bo zadeve preiskala. Djilobodji je potezo namenil tekmecu iz Mainza Pablu de Balsisu.

Senegalski nogometaš, ki v Bremnu igra kot posojen član Chelseaja, je sprva dobil tri tekme prepovedi igranja, po pritožbi kluba so kazen znižali na dve. Leta 2009 je DFB za podobno simbolično "rezanje vratu" Deniza Nakija iz St. Paulija kaznovala s tremi tekmami prepovedi igranja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.